fbpx

Haluatko jäseneksi?

Kiinnostuitko TuMPin jäsenyydestä? Liittyminen on helpompaa kuin koskaan. Sen voi tehdä kahdella tavalla:

Jäsenhakemukseen tarvitset lisäksi vain suosittelijan kerhon jäsenistöstä. Mikäli et entuudestaan tunne kerhosta ketään, ota yhteys hallitukseen; suosittelija saattaa löytyä nopeammin kuin kuvittelitkaan!

Turun Moottoripyöräilijät ry kasvaa ja elää jäsentensä mukana jatkuvasti. Meillä seinät ovat leveällä ja katto korkealla; mukana on kaikkia pyörään, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Ole sinäkin osa tätä mainiota ja perinteikästä moottoripyöräharrastajien joukkoa!

Tervetuloa mukaan!

Turun Moottoripyöräilijät ry:n jäsenhakemus

Pakolliset kenttä on * tähdellä merkitty.

Huomio! Sähköinen jäsenanomuslomake ei ole tällä hetkellä käytössä. Jos haluat liittyä TuMPiin, lähetä tällä lomakkeella pyydetyt tiedot Tua Nilovaaralle osoitteeseen:

tua.nilovaara(at)remax.fi

Muiden hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät täältä. Uudet jäsenhakemukset käsitellään kolmen viikon välein pidettävissä hallituksen kokouksissa, joten jos et kuukauden sisään saa TuMPilta postia, ota yhteys hallitukseen.

Turun Moottoripyöräilijät ry:n jäsenyyttä voi hakea myös palauttamalla täytetyn ja allekirjoitetun paperisen lomakkeen yhdistyksen hallituksen jäsenelle.

Anna muodossa "PP/KK/VVVV" (21/11/1969).

Anna muodossa "0401234567" tai "021234567".

Liittymismaksu

Varsinaisen jäsenen ja perhejäsenen jäsenmaksuun lisätään ensimmäisenä vuonna liittymismaksu (20 €).

Jäsenhakemustasi suositteleva kerhon jäsen. Jos sinulla ei vielä ole suosittelijaa, ota yhteys kerhon hallitukseen.