fbpx

Haluatko jäseneksi?

Kiinnostuitko TuMPin jäsenyydestä? Liittyminen on helpompaa kuin koskaan. Sen voi tehdä kahdella tavalla:

Jäsenhakemukseen tarvitset lisäksi vain suosittelijan kerhon jäsenistöstä. Mikäli et entuudestaan tunne kerhosta ketään, ota yhteys hallitukseen; suosittelija saattaa löytyä nopeammin kuin kuvittelitkaan!

Turun Moottoripyöräilijät ry kasvaa ja elää jäsentensä mukana jatkuvasti. Meillä seinät ovat leveällä ja katto korkealla; mukana on kaikkia pyörään, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Ole sinäkin osa tätä mainiota ja perinteikästä moottoripyöräharrastajien joukkoa!

Tervetuloa mukaan!

Turun Moottoripyöräilijät ry:n jäsenhakemus

Pakolliset kenttä on * tähdellä merkitty.

Huomio! Sähköisessä jäsenhakemuslomakkeessa on tilapäinen toimintahäiriö. Jos haluat liittyä TuMPiin, ota yhteys hallitukseen. Jäsenrekisterivastaavan ja muiden hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät täältä.

Turun Moottoripyöräilijät ry:n jäsenyyttä voi hakea joko tällä sähköisellä lomakkeella, tai palauttamalla täytetyn ja allekirjoitetun paperisen lomakkeen yhdistyksen hallituksen jäsenelle.

Haen Turun Moottoripyöräilijät ry:n jäsenyyttä. Tunnen kerhon säännöt ja lupaan noudattaa niitä. Jäsenmaksuista päättää yhdistyksen vuosikokous. Jäsenyyteen vaaditaan jäsenen suostumus.

Anna muodossa "PP/KK/VVVV" (21/11/1969).

Anna muodossa "0401234567" tai "021234567".

Liittymismaksu

Varsinaisen jäsenen ja perhejäsenen jäsenmaksuun lisätään ensimmäisenä vuonna liittymismaksu (20 €).

Jäsenhakemustasi suositteleva kerhon jäsen. Jos sinulla ei vielä ole suosittelijaa, ota yhteys kerhon hallitukseen.

Painettuasi "Lähetä hakemus" -painiketta, odota rauhassa. Hakemuksen lähettäminen saattaa kestää hetken aikaa. Kun hakemus on lähetetty, verkkosivu ilmoittaa sinulle hakemuksen vastaanottamisesta. Sen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen hakemuksen vastaanottamisesta. Mikäli et, tarkista roskapostikansiosi. Mikäli vahvistusviestiä ei löydy sieltäkään, ota yhteyttä yhdistuksen hallitukseen.