Yhteistyökumppanit

RX Moto
KTM-, Husqvarna- ja GasGas-merkkisten moottoripyörien sekä Husqvarna- ja GasGas- sähköavusteisten polkupyörien valtuutettu jälleenmyyjä Vantaalla sekä Turussa.

Yamaha Center Turku
Näyteikkuna Yamaha-maailmaan täydennettynä veneilyn ykköstuotteilla. Liikkeessä on edustettuna koko Yamaha-mallisto.

Molitor Oy
Vuonna 1994 perustettu suomalainen perheyritys Molitor Oy on asiantunteva moottoripyöräliikkeesi Turussa.

Mannin Navetta
Vuonna 1911 Mannin Navetta on yksi Liedon vanhimmista navettarakennuksista. Moneen tarpeeseen sopivalla tapahtumapaikalla toimii Rokmanni ry, joka pyrkii lisäämään alueen kulttuuritarjontaa sekä elvyttämään maaseutua.

RE/MAX OmaanKotiin
Turussa ja sen ympäristössä toimiva kiinteistönvälitystoimisto, joka takaa asiantuntevan ja henkilökohtaisen palvelun kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa.

Bike & Boat World Turku
Nimensä mukaisesti menopelejä niin maalle kuin vesillekin. Varustemyymälä on suuri ja kattava, laitteita sähköpotkulaidoista suuriin moottoriveneisiin. Turun liikkeestä löytyy myös vakuuttavaa kurapyöräosaamista.

Star Tours & Ritvan matkat
Henkilökohtaiseen palveluun ja helppoon asiointiin panostava matkatoimisto. Tilausajoja ja pakettimatkoja ympäri vuoden sekä Suomeen että ulkomaille, aina päivän mittaisista kulttuuriretkistä pidempiin elämyksiin auringon alla.

Rengas Turku Oy
Rengas Turku on vakiinnuttanut paikkansa alallaan ja saanut edesauttaa asiakkaiden ajo- ja liikenneturvallisuutta jo 30 vuoden ajan.  Rengas Turun toimipisteet Turun lisäksi myös Kaarinassa, Liedossa ja Salossa.

Pizzaline
1988 perustettu pizzojen kotiinkuljetukseen erikoistunut ravintola, jonka pizzat ovat alusta saakka saavuttaneet herkuttelijoiden suosion. Toimipisteet Turussa, Kaarinassa ja Raisiossa.

V-Twin City Harley-Davidson Turku
Etelä-Suomen virallinen Harley-Davidson-maahantuoja ja -jälleenmyyjä. Turussa tehtaan valtuuttama Authorised Service -toiminta, Loimaalla yli kolmenkymmenen vuoden Harley-Davidson-kokemus pyörämyynnistä, huollosta, kustomoinnista ja kaikista muista merkkiin liittyvistä töistä.

Pyheen Kyläkauppa
Kotimaisiin ja paikallisiin tuotteisiin erikoistunut kauppa ja kahvila Mynämäen kunnassa.

Bar Semafori
Pohjolan puutaloalueen paras baari. Ja ainoa. Pizzaa ja biljardia.
Rakkautta ja substraalia.

Innovaate
Brändituotteet ja palvelut yrityksille. Innovaatteelta saat yrityksellesi räätälöidyt brändituotteet kokonaisratkaisuna.

Kunun Pyörä Rosendahl
Mopoihin, skoottereihin, muihin menopeleihin sekä pienkoneisiin erikoistunut liike Orikedolla. Valtuutettu huoltokorjaamo Honda-perämoottoreille sekä Peugeot-, Derbi-, Aprilia-, Honda-, Conan-, Segway-, Niu-, Aixam-, Stihl- ja Drac-tuotteille.

Kosken Rengashuolto
Koskella toimiva rengasliike, joka on perustettu vuonna 1997. Erikoisalaa moottoripyörien sekä moottorikelkkojen varusteet, tarvikkeet ja renkaat.