fbpx

Toiminta

Turun Moottoripyöräilijät ry – TuMP

Turun Moottoripyöräilijät ry perustettiin 29.11.1969. Tänään TuMP on yksi Suomen vanhimmista olemassa olevista moottoripyöräkerhoista. TuMP on yksi perustajajäsenistä Suomen Motoristit ry:ssä (SMOTO), joka on ei kilpailutoimintaa harrastavien moottoripyöräkerhojen kattojärjestö Suomessa.

Kerhon toimintaan kuuluvat muun muassa Tiistaiajelut, keskiviikkoiltojen Jokirantakokoontumiset, torstai-iltojen Särkän Grilli sekä useat muut aktiviteetit ympäri vuoden.

Ajokauden käynnistyttyä avataan vuosittain Fair Play -kilpailu. Fair Play on leikkimielinen liikennekilpailu kaikille kerhon jäsenille. Kilpailussa pisteitä saa ajetuista kilometreistä ja käydyistä tapahtumista. Matkustajille on oma kilpailu, Kunnon Kisa.

Kerhon tunnetuin tapahtuma on Saaristoralli (aiemmin myös nimellä Saaristoajo), joka on järjestetty keskeytyksettä jo vuodesta 1968. Vuosien varrella sen paikkana ovat toimineet muun muassa Rymättylä, Sauvo, Kemiö ja Parainen.

TuMPin Kämppä – kaikkien jäsenten vapaasti käytettävissä

Yhdistys toimii kerhotiloissa, “Kämpällä”, osoitteessa Salvumiehenkatu 4. Kämppä toimii yhdistyksen kokoontumispaikkana ja juhlatilana ja on aina jäsenten käytettävissä. Kämpällä on huoltotila, baaritiski, biljardipöytä, äänentoistolaitteisto ja muuta moottoripyöräilyn harrastamiseen sopivaa, alan lehtiä unohtamatta.

Yhdistyksen jäsenet voivat hakea Kämpän avainta hallitukselta. Avain luovutetaan avainpanttia vastaan.

Moottoripyöräilyä kaikille!

Toivomme, että löydät kerhomme aktiviteeteista juuri sinulle sopivat tapahtumat. Kerholaiset osallistuvat tapahtumiin, suunnittelevat ja kehittelevät kerhon toimintaa, tuovat omia ideoitaan esille, toteuttavat niitä ja ennen kaikkea pitävät hauskaa! Kerhohenkemme on vahva, siitä kertovat jo lukuisat Kämpän palkintohyllyillä olevat suurimman kerhon pokaalit, joita olemme saaneet eri kokoontumisajoissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Tumpilaisena sinulla on mahdollisuus laajentaa ystäväpiiriäsi, kuulua joukkoon ja nauttia moottoripyöräilystä.

Ota siis jäsenyydestä kaikki irti mottona: OSALLISTU – VAIKUTA – VIIHDY!